INFO


Bowcombat Maske

Bowcombat sikkerhedsmaske, som er udviklet specielt til Bowcombat. Den sørger for at sikkerheden i spillet er i top.
Alle spillere skal bære maske, når spillet er igang. Masken må ikke tages af mens spillet kører.

Bowcombat bue

Hver spiller får udleveret en bue inden spillet går igang. Vi starter altid med en grundig introduktion fra instruktøren, i hvordan man nemmest håndterer buen og får mest kraft og præcision ud af sine skud.

Bowcombat pile

Pilene til Bowcombat er udviklet med henblik på sikkerhed. De er polstret med AC skum, som gør at det ikke gør ondt og man ikke får blå mærker, hvis man bliver ramt.
Pilene er afstivet og giver derfor rig mulighed for præcision.
Hvis man under spillet griber en af disse pile, som er affyret fra modstanderen, gør det at man genopliver en af sine medspillere.

Bowcombat Bane

Banen til Bowcombat er omkring 24 meter lang og 9 meter bred. Banen indeholder 6 Bowcombat obsticals samt 2 stk Bowcombat spillerplader, i midten er udformet et safety område. Der må ikke skydes på personer som opholder sig i safety området, da man dermed er for tæt på. Safety området bruges til at opsamle nye pile og det er også her alle pile lægges til at starte med. 1 meter bag safty områdets startslinje stilles Bowcombat spillepladerne.

Bowcombat spillerplade

Bowcombat spillerplader placeres på banen foran den forreste obstical. Pladerne indeholder 5 stk. Plugs som kan skydes ud. Når man skyder disse plugs ud af pladen giver det en 1 point eller en ny mand på banen. Skydes alle 5 plugs ud er spillet vundet af det hold som har tømt pladen.

Bowcombat Bunkers

Bunkers står placeret med ca. 3 på hver side – evt. flere ved flere spillere og på et større område. De fås i mange udformninger og farver. De bruges som dække til spillerne. Når man skal affyre sin bue bag en bunker skal man være helt fri, da man ellers mister alt kraft i skuddet.